Produkty
sledujte nás
  • -10,00 €

Slnečník a dáždnik rybársky zelený O240cm SR139


30546

66,58 €
56,58 € Ušetrím 10,00 €
doprava ZDARMA

O ROTECTION  - UV filter , ktorý odráža slnečné lúče a chráni pred nadmerným slnkom , ale aj pred vetrom , čo je mimoriadne dôležité, ak jazdíte na ryby a chcete si zaistiť bezpečný šport a tieň. Dáždnik má tiež steny pripevnené zipsom, vďaka čomu sa môže zmeniť na mini pavilón.  
MULTIFUNKČNÝ -  dáždnik je vybavený kvalitnou teleskopickou tyčou, vďaka ktorej bude stabilný vo vertikálnej aj horizontálnej polohe. Vďaka možnosti prelomenia stĺpika ho môžete nastaviť v ľubovoľnom uhle . Bude perfektný ako štandardný dáždnik počas grilovania aj ako prístrešok na pláži. Dáždnik má kryt, ktorý umožňuje pohodlné skladovanie a nosenie . 
ĽAHKÁ MANIPULÁCIA -  rozloženie dáždnika je mimoriadne ľahké - rovnako ako v malých dáždnikoch. Stačí odomknúť zámok a dáždnik bude za pár sekúnd pripravený na použitie . Sada obsahuje pripevňovaciu stenu, ktorá vás ochráni aj pri silnom vetre.
POHODLNÉ -  dáždnik je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, vytvára požadovaný odtieň v horúcich dňoch. Má dve okná a dvere zatvorené zámkom .

ŠPECIFIKÁCIA:

zelená farba
materiál: plast, PVC
UV odolnosť: áno
vodotesný: áno
rozmery (dĺžka / šírka / výška): 240/205 / 165-220 cm
rozmery v obale (výška / dĺžka / šírka): 145/17/11 cm
hmotnosť: 4,15 kg

 

Zásady zabezpečenia

 

Doručenie a platba

 

Vrátenie tovaru