Produkty
sledujte nás
  • -11,00 €

Reproduktor prenosný BLUETOOTH NEDIS SPBT35810WT


33281

Skladom
166,67 €
155,67 € Ušetrím 11,00 €
doprava ZDARMA

Bezdrôtový reproduktor Nedis SPBT35810WT v bielej farbe s koženým pútkom sa môže pochváliť príjemným náladovým svetlom a špičkovým výstupným výkonom 90 W. Bluetooth reproduktor s náladovým svetlomVyberte si teplú bielu alebo jednu z farieb RGB, streamujte svoj vlastný zoznam skladieb a vytvorte si to správne nastavenie pre každú príležitosť s náladovým svetlom tohto Bluetooth reproduktora. Vďaka svojmu dizajnu v tvare lampáša, ktorý spája jemné tóny a detaily z prírodných materiálov, skvele zapasuje aj do modernej domácnosti. Funguje skvelých 6 hodín na jedno nabitie, takže poskytne flexibilitu pri počúvaní vašich obľúbených skladieb kdekoľvek potrebujete. Obsahuje technológiu True Wireless, ktorá umožní spárovať 2 reproduktory rovnakej veľkosti a poskytne ohromujúci stereo zvuk. Môžete ho vziať kamkoľvek von, pretože je odolný voči vode (IPX5), takže trocha dažďa alebo rozliateho nápoja ho nezastaví.

3 ks
 ks

 

Zásady zabezpečenia

 

Doručenie a platba

 

Vrátenie tovaru

 Bezdrôtový reproduktor v tvare kocky Nikki.Amsterdam The.Cube sa stane dizajnovým prvkom vašej domácnosti. Ponúka viacfarebné svetlo a prehrávanie po dobu 8 hodín.
The.Cube

Nádherne navrhnutá viacfarebná LED kocka je vybavená Bluetooth reproduktorom a dodáva nádherné svetlo vo viacerých farbách (v rytme hudby, v tichom režime zoslabovania alebo vo farbe podľa vášho výberu). The.Cube je dostatočne pevný aj na sedenie a dobre sa hodí ako prezentačná kocka.

Viacfarebná LED kocka a Bluetooth reproduktor

The.Cube je vybavený funkciou SYNC, vďaka čomu ľahko spojíte niekoľko kociek dokopy. Týmto spôsobom budete môcť vytvoriť atmosféricky osvetlené sedadlá v rôznych polohách (napríklad okolo terasy). Navyše Nikki.Amsterdam poskytuje užívateľsky príjemnú aplikáciu, pomocou ktorej môžete zariadenia jednoducho ovládať. Dosah je viac ako 25 metrov, takže hudbu bude počuť všade naokolo. Kožený remienok je pripevnený k jednej zo strán a uľahčuje premiestňovanie kocky. Súčasťou balenia je aj nabíjačka na nabíjanie integrovanej batérie.

Kľúčové vlastnosti

    Bezdrôtové prehrávanie – Pomocou funkcie Bluetooth môžete jednoducho pripojiť svoj telefón alebo iné zariadenie podľa vašich potrieb. Vyberte si svoj obľúbený playlist a začnite si vychutnávať kvalitný zvuk. Navyše pomocou aplikácie môžete streamovať hudbu ešte jednoduchšie.

    Dostatočná výdrž – Stačí zariadenie nabiť (4 hodiny) a následne si začať úplne bezdrôtovo vychutnávať hudbu až po dobu 8 hodín. Vytvoríte si dokonalú atmosféru tam, kde ju chcete – v záhrade, na terase alebo v parku.

    Aplikácia – Stiahnite si aplikáciu a začnite ovládať svoje zariadenie – umožňuje prehrávať hudbu a prepínať farby aké práve chcete.

    Viacfarebné svetlo – Odolné viacfarebné LED osvetlenie s rovnomerným rozložením svetla. Teplá biela alebo viacfarebné osvetlenie – výber je iba na vás. Nechajte farby svietiť v rytme hudby, pomaly blednúť alebo nechajte svietiť jednu farbu.

Technické špecifikácie

    Materiál: polyetylén, koža

    Veľkosť: 41 × 41 × 42 cm

    Integrovaná batéria s kapacitou 8 800 mAh

    Bluetooth 4.0 TI

    Impedancia: 4 Ohmy

    Adaptér: DC 4,2V, 1A

    LED svetlo: 20×, 3,5 W, viacfarebné

    Vstupné striedavé napätie: 110-240V

    Výstup: 5,0V/2A

    Doba prehrávania na jedno nabitie: 8 hodín

    Doba nabíjania: 4 hodiny

    Aplikácia Nikki.Amsterdam

    Funkcia SYNC

 

V tejto chvíli žiadne recenzie.