Produkty
sledujte nás

Reproduktor prenosný Nikki.Amsterdam The.Pouf


32808

Skladom
290,83 €
doprava ZDARMA

Bezdrôtový reproduktor v tvare podnožky/stolíka Nikki.Amsterdam The.Pouf sa stane dizajnovým prvkom vašej domácnosti. Ponúka viacfarebné svetlo a prehrávanie po dobu 8 hodín.The.PoufNádherne navrhnuté viacfarebné zariadenie sa využíva ako prvok na sedenie, ale skvele poslúži aj ako podnožka alebo odkladací stolík. Je vybavené Bluetooth reproduktorom a dodáva nádherné svetlo vo viacerých farbách (v rytme hudby, v tichom režime zoslabovania alebo vo farbe podľa vášho výberu).

1 ks
 ks

 

Zásady zabezpečenia

 

Doručenie a platba

 

Vrátenie tovaru

Viacfarebný LED stolík a Bluetooth reproduktor

The.Pouf je vybavený funkciou SYNC, vďaka čomu ľahko spojíte niekoľko kusov dokopy. Týmto spôsobom budete môcť vytvoriť atmosféricky osvetlené sedadlá alebo stolíky v rôznych polohách (napríklad okolo terasy). Navyše Nikki.Amsterdam poskytuje užívateľsky príjemnú aplikáciu, pomocou ktorej môžete zariadenia jednoducho ovládať. Súčasťou balenia je aj nabíjačka na nabíjanie integrovanej batérie.

Kľúčové vlastnosti

    Bezdrôtové prehrávanie – Pomocou funkcie Bluetooth môžete jednoducho pripojiť svoj telefón alebo iné zariadenie podľa vašich potrieb. Vyberte si svoj obľúbený playlist a začnite si vychutnávať kvalitný zvuk. Navyše pomocou aplikácie môžete streamovať hudbu ešte jednoduchšie.

    Dostatočná výdrž – Stačí zariadenie nabiť (4 hodiny) a následne si začať úplne bezdrôtovo vychutnávať hudbu až po dobu 8 hodín. Vytvoríte si dokonalú atmosféru tam, kde ju chcete – v záhrade, na terase alebo v parku.

    Aplikácia – Stiahnite si aplikáciu a začnite ovládať svoje zariadenie – umožňuje prehrávať hudbu a prepínať farby aké práve chcete.

    Viacfarebné svetlo – Odolné viacfarebné LED osvetlenie s rovnomerným rozložením svetla. Teplá biela alebo viacfarebné osvetlenie – výber je iba na vás. Nechajte farby svietiť v rytme hudby, pomaly blednúť alebo nechajte svietiť jednu farbu.
Technické špecifikácie

    Materiál: polyetylén

    Veľkosť: 60 × 60 × 42,5 cm

    Integrovaná batéria s kapacitou 8 800 mAh

    Bluetooth 4.0 TI

    Impedancia: 4 Ohmy

    Adaptér: Micro USB Port 5V, 1A

    LED svetlo: 20×, 3,5 W, viacfarebné

    Vstupné striedavé napätie: 110-240V

    Výstup: 5,0V/2A

    Doba prehrávania na jedno nabitie: 8 hodín

    Doba nabíjania: 4 hodiny

    Aplikácia Nikki.Amsterdam

    Funkcia SYNC

V tejto chvíli žiadne recenzie.