Produkty
sledujte nás

Odsávačka prachu na nechty BEAUTYLUSHH


33076

Skladom
28,25 €
22,25 € Ušetrím 6,00 €

Zberač prachu z manikúry je kompaktné zariadenie , ktoré umožňuje udržiavať pracovisko čisté pri použití frézky na nechty alebo pilníka . Ideálne pre profesionálne kozmetické salóny aj domáce použitie. Silný absorbér prachu vám umožní zbaviť sa až 99% nečistôt vznikajúcich pri pilovaní nechtov. Pri práci s frézkou alebo pilníkom naň stačí položiť ruku - o čistenie sa pravidelne postará kozmetický pohlcovač prachu, vďaka ktorému po ukončení pílenia nezostanú na ňom žiadne nečistoty stôl.  

Súprava kozmetického pohlcovača prachu obsahuje dve opakovane použiteľné vrecká na zachytávanie prachu vznikajúceho počas manikúry. Po naplnení vrecúška stačí vysypať a vyčistiť a bude pripravený na ďalšiu prácu v pohlcovači prachu na manikúru. 3 vysokorýchlostné ventilátory vo výkonnom zberači prachu robia prevádzku zariadenia veľmi efektívnou a zároveň bezhlučnou.  

Pohlcovač prachu na manikúru má opierku dlaní z ekologickej kože vyplnenú mäkkou špongiou pre výnimočný komfort pri ošetrení , vďaka čomu sa aj ľahšie udržuje v čistote. Je to tiež veľmi jednoduché zariadenie - stačí prepnúť jeden spínač a aktivujú sa 3 ventilátory a výkonný pohlcovač prachu začne pracovať s plným výkonom 40 W. Kozmetický pohlcovač prachu je nielen funkčný, ale aj estetický . Módny dizajn , biela farba a prídavok ekologickej kože z nej robia zaujímavý doplnok do každého kozmetického salónu alebo domácej kozmetickej mašinérie.  

Špecifikácia
- farba: biela
- výkon: 40W
- napájanie: 220-240V; 50-60Hz
- počet veterných mlynov: 3
- rozmery (dĺžka / šírka / výška): 34/28 / 9,5cm
- dĺžka kábla: 130 cm
- hmotnosť súpravy: 1,1 kg

1 ks
 ks

 

Zásady zabezpečenia

 

Doručenie a platba

 

Vrátenie tovaru