Produkty
sledujte nás
káva Lucaffé BLUCAFFÉ mletá - 250g plechovka

káva Lucaffé BLUCAFFÉ mletá - 250g plechovka


30097

Skladom
13,33 €

Lucaffé Blucaffé
je exkluzívna kávová zmes namiešaná samotným majiteľom Lucaffé, pánom Gian Lucca Venturellim. Táto zmes obsahuje maximum vášne, chutí a tajomstiev. Espresso vzniklo tajnou zmesou z rôznych zŕn, ktoré pochádzajú z tropických oblastí vysokej nadmorskej výšky vrátane značného podielu najlepšej kávy - Jamaica Blue Mountain.

Charakteristika

  • príjemne pikantná chuť
  • lahodná čokoládovo-banánová aróma
  • vhodná pre všetky pákové a automatické kávovary

Zloženie

  • receptúra utajovaná výrobcom

Balenie

  • 250g mletá
1 ks
 ks

 

Zásady zabezpečenia

 

Doručenie a platba

 

Vrátenie tovaru

Lucaffé Blucaffé - 100% Arabica

Blucaffé je jednou z najlepších káv, ktoré Vám Lucaffé ponúka. Je to skutočne gurmánsky zážitok. Jej príjemná ovocnosť je cítiť aj po pol hodine.

Špičkové praženie pomocou najmodernejších technológií, ktoré pomocou vzduchu pražia a otáčajú kávové zrná zabezpečujú rovnomerné praženie a vynikajúcu kvalitu pri nižšej teplote. Tento spôsob praženia zvýrazňuje príchute kávových odrôd bez nežiadúcej pachute po pražení. V každom kávovom zrne a šálke sa objaví iba čistá kávová príchuť. Pred pražením prechádza zelená káva aj samostatným čistiacim procesom, ktorý zaisťuje, že hotový výrobok obsahuje iba neporušené a vynikajúce kávové zrná.

Gurmáni, baristi, pôžitkári túto kávu musíte vyskúšať!

Skutočný taliansky luxus. Majestátna aróma je spojená s nízkym obsahom kofeínu, preto ju odporúčame konzumovať kedykoľvek počas dňa.

V tejto chvíli žiadne recenzie.